اخبار
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، الگوی بیماریها در جوامع توسعه یافته یا در حال توسعه از نوع واگیر به بیماریهای غیر واگیر تغییر یافته است و در صورت عدم توجه به بیماریهای قلبی و عروقی میزان آن طی 10 سال اخیر به 3 برابر افزایش …
یک محقق طب سنتی گفت: برای پیشگیری از بیماریها در فصل پاییز بهتر است بدن گرم و تر نگهداری شود. علاوه بر تغذیه صحیح و تدابیر دیگر مناسب این فصل، روغنمالی بدن بسیار مفید و کمککننده است. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف …
تدابير طب سنتي براي فصل پاييز با توجه به اينكه هر فصلي مزاج خاص خود را دارد، حتما بايد سبك زندگي و غذاها نيز متناسب با فصل تغيير كند تا فرد سالم بماند. مزاج فصل پاييز، سرد و خشك است. در واقع در اين فصل، از حرارت هوا كاسته ميشود و رطوبت هم مانند زمستان …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، محمد علی زارعیان درباره محافظت از پوست در فصل سرما اظهار داشت: فصل پاییز و زمستان از دیدگاه طب سنتی ایران طبیعتی سرد دارند، به همین دلیل بسیاری از افرادی که دارای پوست حساسی هستند به ویژه آنهایی که پوست زبر یا …
سلامت نیوز:استادیار دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علل و عوارض خونریزی زیاد دوران قاعدگی از منظر طب سنتی تشریح کرد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, مژگان تنساز درباره غذاهای توصیه شده طب سنتی ایرانی در خونریزی …
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیاستهای افزایش جمعیت جزو اولویتهای دولت قرار گرفته و در پی چارهاندیشی برای آن هستند و جامعه ایرانی به سمت سالمندی سوق پیدا کرده است. درصد زیادی از زوجین نابارور هستند که برای درمان باید …
یک متخصص طب سنتی گفت: سوپ جو همراه با سبزیهای گرم مانند جعفری و ریحان و شوید برای پاکسازی بدن از تودههای چربی و کیستها مفید است. همچنین، مصرف جوانهها موجب میشود که خود بدن به تحلیل مواد زائد بپردازد. تسنیم: غلامرضا کردافشاری درباره تدابیر …
دكتر سيد مهدي مير غضنفري متخصص طب سنتي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانگفت: بدن هر لحظه درگير وروديهايي از جمله غذا و هوا به بدن است كه اگر اين مواد در بدن هضم شود ولي دفع درست صورت نگيرد باعث تجمع مواد زائد و سموم در بدن …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، محمد علی زارعیان دبیر انجمن تحقیقات طب سنتی ایران درباره سلامت چشم اظهار داشت: مصرف بیش از حد غذاهاى شور، تند، بخار زا مانند پیاز، سیر، کلم، عدس به سلامت چشم آسیب میرساند. وی با اشاره به …