اخبار

گروه: سبک زندگی
۲۶ فروردین ۱۴۰۰

یوسف اصغری درباره تدابیر وعده سحر ماه رمضان اظهار کرد: یکی از تدابیر ماه مبارک در وقت سحری به‌خصوص در فصول گرم که روزها نسبت به شب خیلی طولانی است, تدابیر تغذیه سحری است که لازم است شخص روزه‌دار از آن اطلاع داشته باشد که به بیان چند مورد از این موارد …

گروه: سبک زندگی
۲۵ فروردین ۱۴۰۰

ناصر رضایی‌پور درباره خواص خرما اظهار داشت: خرما خوردنی خوب و مقوی است که حضور پررنگی هم در سفره‌های رمضان دارد. به‌گفته وی طبیعت خرما، گرم و تر است، خون خوبی تولید می‌کند و بسیاری از مواد موردنیاز بدن را تأمین می‌کند. این متخصص طب سنتی افزود: …

گروه: گیاهان دارویی
۲۲ فروردین ۱۴۰۰

یوسف اصغری درباره آویشن اظهار داشت: اسم اصلی گیاه آویشن در کتب طب ایرانی صَعتَر است و دارای طبیعت گرم و خشک بوده و برای افراد سردمزاج مناسب است. به‌گفته وی با اینکه آویشن مشکلات ریوی را همچون عفونت‌های تنفسی، آسم و غیره را می‌تواند کمک کند ولی …

گروه: طب سنتی
۱۹ فروردین ۱۴۰۰

سید جواد علوی درباره خواص برخی از روغن‌های گیاهی اظهار داشت: روغن‌های گیاهی به دو دسته سرد و گرم تقسیم می‌شوند. به‌گفته وی روغن‌مالی بسیار به رفع بیماری‌ها کمک می‌کند چرا که غلظت‌ها و گرفتگی‌ها را رفع کرده و به جریان خون کمک می‌کند، به همین …

گروه: طب سنتی
۱۷ فروردین ۱۴۰۰

یک دستیار تخصصی طب ایرانی گفت: افرادی که دچار سردرد، سردرد میگرنی, یبوست و مشکلات معده هستند, بیشترین سود را از "گلقند" می‌برند. علی‌محمد مداحیان درباره اثرات مفید "گلقند" در کاهش سردردهای میگرنی اظهار کرد: گلقند یک فرآورده طب ایرانی است که از …

گروه: سبک زندگی
۱۶ فروردین ۱۴۰۰

بادام شیرین دارای طبیعت گرم و تر است و روغن بادام شیرین معتدل در گرمی و سردی است. ــ مصرف روغن بادام شیرین چه به‌صورت خوراکی یا موضعی بر پیشانی یا ملاج باعث افزایش رطوبت مغز شده که در رفع بی‌خوابی مفید است. ــ بادام تلخ دارای طبیعت "سوم گرم و اول …

گروه: سبک زندگی
۱۴ فروردین ۱۴۰۰

یک دستیار دکترای تخصصی طب سنتی دانشگاه شاهد گفت: شیربادام سرشار از کلسیم، فسفر و پتاسیم و ویتامین‌های گروه "ب "را برای بدن فراهم می‌کند به‌ویژه برای زنان در سنین میانسالی که نگران عوارض یائسگی چون پوکی استخوان هستند. ناصر رضایی‌پور درباره شیر …

گروه: گیاهان دارویی
۱۳ فروردین ۱۴۰۰

استاد طب سنتی گفت: مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد می‌شود, تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند, به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش …

گروه: طب سنتی
۱۲ فروردین ۱۴۰۰

یک کارشناس ارشد طب سنتی به افراد توصیه کرد، با مصرف "کنگر" دستگاه گوارش خود را تقویت کنند. هانیه ناصری با اشاره به خواص گیاهان بهاری، اظهار کرد: یکی از مهمترین این گیاه‌ها کنگر است که طبیعتی گرم و خشک دارد و به‌ همین علت آن ‌را با ماست نیز …