اخبار
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری اظهار داشت: هرکس با توجه به مزاجش باید از گیاهان دارویی استفاده کند و نحوه مصرف آن برای همه افراد یکسان نیست. بهگفته وی برای حصول نتیجه بهتر و جلوگیری از عوارض ناخواسته گیاهان دارویی, همچنین برای …
یک محقق و مدرس طب سنتی خواص دارویی اسفرزه از دیدگاه طب سنتی را تشریح کرد. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره خواص اسفرزه اظهار داشت: بذر اسفرزه دارای مزاج سرد و تر است بهشرطی که بهصورت آسیابنشده مصرف شود. اسفرزه بوداده …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری اظهار داشت: اسطوخدوس از لحاظ مزاجی همانند آویشن گرم و خشک است ولی از لحاظ خاصیت تفاوتهای بسیاری با آویشن دارد. به گفته وی تمام اجزا این گیاه در طب مورد استفاده قرار میگیرد البته مهمترین عضو مورد …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره چای کوهی اظهار داشت: چای کوهی به نامهای دیگر مانند توکلیجه و کلکنه نیز مشهور است. بهگفته وی این گیاه معطر و خوشطعم دارای مزاج گرم و خشک است لذا برای درمان اکثر بیماریهای رطوبی و …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره آویشن اظهار داشت: اسم اصلی گیاه آویشن در کتب طب ایرانی صَعتَر است و دارای طبیعت گرم و خشک بوده و برای افراد سردمزاج مناسب است. بهگفته وی با اینکه آویشن مشکلات ریوی را همچون عفونتهای …
اسطوخدوس (لاواند) به طور کلی به فرانسه (Lavande) و به انگلیسی (Lavender) گفته میشود، از خانواده نعناییان و از جنس Lavandula. دارای گلهای به رنگ بنفش یا آبی به شکل خوشه خشبی و چند ساله با ارتفاع 40 تا 60 سانتیمتر، دارای ساقه هایی چهارگوش که در قسمت های پایین چوبی می …
چند نکته در مورد «پیاز»، برگرفته از جلد پنجم کتاب «الشامل لصناعة الطبیة» نوشته ابن نفیس (قرن هفتم هجری قمری)، از بزرگترین حکما و اطبای مسلمان، و اولین کاشف گردش خون ریوی در کتاب «شرح تشریح قانون». گزینش و گردآوری مطلب، و برگردان از عربی توسط …
سیاه دانه Nigella sativa تهیه و تنظیم: حمیدرضا نباتی به فرانسه Aigelle Cultivee و Anis Noir به انگلیسی Black Cumin گونه N.sativa معمولاً گونه ای است که کاشته میشود وگونه دیگری نیزکه در ایران میروید و از نظر شکل و خواص مشابه آن است به نام Nigella Arvensis L. می باشد. گیاهی …
برگرفته از کتاب آبدست طبیب تألیف: استاد محمد عبادیانی طبیعت آن گرم و تر است. برگ های آن قلیل الغذا (کم غذا) است و مصرف آن در غذاها برای افرادی که امتلای خون (یعنی پر خونی) دارند مفید است. غده زیرزمینی یعنی قسمت اصلی شلغم برای افرادی که دچار کم …