اخبار

گروه: گیاهان دارویی
۱۱ بهمن ۱۴۰۰

سید مهدی میرغضنفری درباره خواص درمانی «هل» اظهار کرد: مزاج هل، گرم و خشک است و درجه گرمی خیلی قوی ندارد, بهترین نوع هل دارای رنگ سفید است که بوی خیلی تندی داشته باشد. وی افزود: مصرف هل می‌تواند در گرم‌مزاجان موجب سردرد شود در حالی که روغن آن برای …

گروه: گیاهان دارویی
۸ مرداد ۱۴۰۰

محمدعلی زارعیان درباره اثربخشی جوشانده برگ درخت زیتون برای کاهش فشار خون بالا اظهار داشت: اثر کاهنده عصاره برگ درخت زیتون بر فشار خون در مطالعات بالینی به اثبات رسیده و اثری معادل کاپتوپریل در بعضی مطالعات داشته است. وی افزود: عصاره برگ زیتون …

گروه: گیاهان دارویی
۲۲ تیر ۱۴۰۰

یوسف اصغری درباره خواص تخم شربتی, اظهار داشت: مزاج تخم شربتی (نوع ریز) سرد و تر است و مصرف آن در فصل تابستان بسیار مفید است. برخی از خواص تخم شربتی به‌گفته این محقق و مدرس طب سنتی اگر افراد تخم شربتی را در آب جوش بریزند و نیم‌گرم بخورند, سینه را نرم …

گروه: گیاهان دارویی
۲۱ تیر ۱۴۰۰

یوسف اصغری درباره خواص اسفرزه اظهار داشت: بذر اسفرزه دارای مزاج سرد و تر است به‌شرطی که به‌صورت آسیاب‌نشده مصرف شود. اسفرزه بوداده رفع‌کننده اسهال این مدرس و محقق طب سنتی گفت: اسفرزه ملین است در صورتی که با آب فراوان خیسانده شود و بعد مصرف شود، …

گروه: گیاهان دارویی
۲۵ خرداد ۱۴۰۰

درست است که سبک زندگی افراد به‌گونه‌ای شده که آنها را هر روز بیشتر از روز قبل از طبیعت دور می‌کند اما کیست که نخواهد زیبایی طبیعی صورتش را با گیاهانی که در طبیعت موجود است، حفظ کند. یکی از گیاهانی که می‌توانید برای به دست آوردن زیبایی طبیعی روی آن …

گروه: گیاهان دارویی
۲۲ فروردین ۱۴۰۰

یوسف اصغری درباره آویشن اظهار داشت: اسم اصلی گیاه آویشن در کتب طب ایرانی صَعتَر است و دارای طبیعت گرم و خشک بوده و برای افراد سردمزاج مناسب است. به‌گفته وی با اینکه آویشن مشکلات ریوی را همچون عفونت‌های تنفسی، آسم و غیره را می‌تواند کمک کند ولی …

گروه: گیاهان دارویی
۱۳ فروردین ۱۴۰۰

استاد طب سنتی گفت: مصرف شربت تخم بالنگو مانع بروز سرماخوردگی در افراد می‌شود, تخم بالنگو مقوی معده، قلب و مغز است و اخلاط سوخته را دفع می‌کند, به همین دلیل قوه مُدبره را تقویت کرده در نتیجه مقاومت بدن افراد را در مقابل سرماخوردگی افزایش …

گروه: گیاهان دارویی
۸ فروردین ۱۴۰۰

یک متخصص طب سنتی گفت:انجیر با طبیعت گرم و تر، موافق حال سردمزاج‌ها و سوداوى مزاج‌ها است. خداوند به انجیر قسم یاد کرده است چرا که انجیر هم غذاست و هم دوا! شاید انسان‌ها با توجه به انجیر و خواص انجیر که یک آیه و نشانه الهی است، توجه کنند، اسباب توسعه و …

گروه: گیاهان دارویی
۶ فروردین ۱۴۰۰

یوسف اصغری درباره آش گزنه, اظهار داشت: آش گزنه جالی (پاک‌کننده عروق از مواد زائد است) عروقی به‌خصوص عروق دماغ (مغز) و قلب و مقوی و محلل قوی و مسهل سودا در قلب است. به‌گفته وی گزنه باعث کاهش قند, چربی و فشار خون می‌شود. کسانی که قرار است فصد یا حجامت …