اخبار
یک دستیار تخصصی طب سنتی گفت: مصرف بیش از حد غذاهای غلیظ مانند کلهپاچه، ماکارونی، لازانیا، پاستا، بامیه، فستفودها، برنج و شیرینیهای قنادی در بروز کبد چرب مؤثر است. به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, …
مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای سلامت دستگاه گوارش از مصرف بیش از حد لبنیات, آب گرم و آب سرد باید پرهیز کرد, گفت: مصرف شربت مویز, عرق کاسنی و شاهتره برای سلامت معده بسیار مفید …
معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ایجاد رشته جدید ماساژ ایرانی خبر داد و گفت: هیچ فردی در کشور مجوز ماساژدرمانی و انرژی درمانی ندارد و هر گونه ادعایی در این زمینه کذب است. به گزارش صدای …
کارشناسان میگویند نوعی از شکلات سالم را ایجاد کردهاند که شاید بتوان آن را به عنوان دارو مصرف کرد. به گزارش پایتخت ،این موضوع که جزء اصلی شکلات، یعنی کاکائو، حاوی آنتیاکسیدانها و موادی است که خواصی سلامت بخش مانند …
یک متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی گفت: بیشتر غذاهای مصرفی افراد مانند فست فودها, شکر , سرخ کردنیها، محیط خونی بدن را اسیدی میکند, اگر محیط بدن به سمت اسیدی بودن پیش رود, بدن را آماده پذیرش بیماری میکند. به گزارش …
معاون پژوهشی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور گفت: ارزش صادرات گیاهان دارویی در سال گذشته 91 میلیون دلار بوده که 4.7 میلیون دلار آن زیره ، 13.2 میلیون دلار آن گشنیز و تخم گشنیز، 6/6 میلیون دلار حنا و ارزش صادرات گل محمدی هم 13.4 میلیون دلار …
معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از امضای تفاهم نامه با دو کشور اروپایی برای ارایه آموزش های طب سنتی به آنان خبر داد. دکتر محمود خدادوست در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: اکنون تفاهم نامه هایی با مرکز آکادمی طب …
البته این تنها مزیت طب سنتی نیست. بحث روز، بازرگانی است و طب سنتی هم ظرفیت ورود به بازار و بازرگانی را دارد. خدمتی است که میتوان آن را صادر کرد. در گفتوگو با فعالان این صنعت و مدیران دولتی این مساله بررسی میشود. «ایران …
دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی- اسلامی در خصوص ویژگیهای نان مناسب گفت: تقریبا در اکثر دنیا نان غذای اصلی مردم است بنابراین اصلاح نان در پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثر است. در درجه اول نان مصرفی باید عاری از هرگونه آلودگی و …