اخبار
سیدجواد علوی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، درباره خصوصیات روانی و جسمی مزاج سرد و خشک، اظهار داشت: افرادی که دارای مزاج مادرزادی یا جبلی سرد و خشک هستند، لاغر اندام و پوست خشکی دارند. به گفته وی افرادی که دارای مزاج سرد و خشک (خلط …
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم،ناصر رضاییپور متخصص طب سنتی درباره تدابیر فصل بهار اظهار کرد: در فصل بهار مواد زائد انباشتهشده در بدن از حالت انجماد خارج شده و در بدن به جریان میافتند. بهگفته وی در فصل بهار بدن در حال پاکسازی است که …
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ محمد علی زارعیان اظهار داشت: حفظ سلامتی نیاز به هزینههای گزاف ندارد, بسیاری از خوراکیهای دمدستی نیز اگر منطقی و معقول و بجا استفاده شوند میتوانند حافظ صحت و از بین برنده بیماری یا تخفیف دهنده …
سید جواد علوی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» درباره دلایل ایجاد کبد چرب اظهار کرد: افراد از مصرف غذاهای خیلی چرب در فصل سرما بپرهیزند زیرا مصرف غذاهای چرب یا شیرین هیچ تأثیری در گرم شدن بیشتر بدن ندارند. وی افزود: …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, بسیاری از بیماریها بهدلیل عملکرد ناصحیح بدن در حفـظ مواد ضروری و دفع مواد زائد اسـت. رعایت اصول 6گانه سلامتی خود در رفع بسیاری از بیماریها کمک کننده است. در این باره محمد احمدی کارشناس طب سنتی عنوان کرد: …
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، چه نشانه هایی در بدن خبر از ابتلای ما به مشکلات گوارشی میدهند مشکلات معده با چه روش هایی قابل درمان خواهند بود برخی پرهیزات غذایی برای افراد مبتلا به مشکلات گوارشی وجود دارد که باید در پیش بگیرند طب سنتی برخی …
مرضیه قرائتی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم درباره تدابیر غذایی فصل بهار اظهار داشت: در فصل بهار غذای مصرفی باید قلیل الغذا باشد، یعنی انرژی و غذائیت کمی داشته باشد زیرا در این فصل به دلیل کثرت اخلاط (به علت تجمع اخلاط در زمستان) نیاز به …
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، همزمان با پایان یافتن فصل زمستان و فرا رسیدن بهار، شاهد بروز تغییراتی هستیم که نه تنها محیط اطراف ما را تحت الشعاع خود قرار میدهد، بلکه بر چگونگی و عملکرد اندامها و دستگاههای درونی بدنمان نیز موثر …
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران پویا؛ محبوبه ابریشمکار درباره مصرف آجیل در فصل بهار اظهار کرد: افراد در فصل بهار در مصرف آجیل زیادهروی نکنند. افزودن نمک به مغزهای گیاهی موجب افزایش طبع گرم آنها میشود به گفته وی، آجیل مرسوم امروزی …