اخبار

گروه: طب سنتی
۴ بهمن ۱۴۰۰

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران گفت: بیدمشک مقوی مغز, قلب و بازکننده انسدادهای کبدی است و به رفع عطش, سردرد, رفع اختلالات خواب و تقویت معده کمک می‌کند، همچنین عرق بیدمشک تقویت کننده نیروی جنسی در گرم‌مزاجان است. بیدمشک از دیدگاه طب سنتی طبیعت سرد و تر …

گروه: طب سنتی
۳ بهمن ۱۴۰۰

محمد‌علی زارعیان درباره خواص بابونه اظهار کرد: هر دارویى که مقوى معده بوده و در هضم غذا تأثیر داشته باشد، مقوى عمومى بدن هم هست زیرا یکى از علل ضعف بدن، ضعف معده است. وی افزود: در افراد مبتلا به سوء هاضمه و ضعف معده، بهتر است که دارویى مصرف کنند که …

گروه: طب سنتی
۱ بهمن ۱۴۰۰

ژاله علی اصل ممقانی متخصص طب سنتی درباره افسردگی اظهار کرد: افسردگییکی از شایع‌ترین اختلالات روانی است که با خلق افسرده، از دست دادن علاقه یا لذت، احساس گناه یا عزت نفس پایین، خواب آشفته، تغییرات اشتها، کاهش انرژی و تمرکز همراه است؛ با شروع فصل …

گروه: طب سنتی
۳۰ دی ۱۴۰۰

سید مهدی میرغضنفری درباره گل سرخ اظهار کرد: بهتر است که افراد برای تمدد اعصاب، آرامش‌بخشی، خواب‌آوری و بهبود روحیه گاهی عصاره گل سرخ را در بینی بچکانند که بسیار خوب است همچنین گلاب بسیار مفرح و شادی‌آور است. وی افزود: بوئیدن گل سرخ و گلاب برای …

گروه: طب سنتی
۲۳ دی ۱۴۰۰

قلب از دیدگاه طب سنتی دارای طبع گرم و خشک است؛ برای داشتن قلبی سالم باید تدابیری را رعایت کرد. البته هر نوع سوءمزاج بر قلب بر رفتار انسان تاثیراتی خواهد گذاشت. از دیدگاه طب سنتی برخی موادغذایی در تقویت قلب بسیار موثر است که می‌توان به زعفران, …

گروه: طب سنتی
۲۱ دی ۱۴۰۰

محمد‌علی زارعیان درباره خواص برخی گیاهان دارویی, اظهار داشت: مواد مؤثره موجود در گیاه زنجبیل اثرات ضدالتهابی، آنتی‌اکسیدان و تب‌بر دارند لذا این گیاه در درمان بسیاری از بیماری‌های التهابی قابل استفاده است. مویز رفع‌کننده بی‌اختیاری ادرار و …

گروه: طب سنتی
۱۹ دی ۱۴۰۰

از نظر علم طبایع و اصول تغذیه در طب ایرانی‌، حکیمانه‌ترین و در عین حال پرخاصیت‌ترین چاشنی سفره ایران‌زمین‌، "سیرترشی" است که از نظر طبعی در معتدل‌ترین شکل طبعی خود قرار دارد. سیرترشی‌، تنها چاشنی غذایی است که برای همه طبایع و برای هر فردی با هر …

گروه: طب سنتی
۱۷ دی ۱۴۰۰

"به" میوه ارزشمندی است که نباید از مصرف آن غافل شد, این میوه مقوی‌ قلب، مغز،‌ معده و اسفنگتر معده, نشاط‌آور و اشتها‌آور است. مصرف "به" در حال ناشتا و خالی بودن معده ممکن است یبوست‌آور باشد اما مصرف آن بعد از غذا، ملین است و می‌توان آن را خشک کرده و …

گروه: طب سنتی
۶ مرداد ۱۴۰۰

انگور میوه ای است که طبیعت رسیده آن، در آخر درجه اوّل، گرم و تر است و گفته اند بسیار شیرین آن تا درجه دوم، گرم و تر است. بنابراین جزء بهترین مواد غذایی برای تغذیه انسان است. (چون موافق طبع، مزاج، ارواح و قوای آدمی است.) هر غذایی که این ویژگی را داشته …