اخبار
محمدعلی زارعیان اظهار کرد: جوشانده سماق از ترکیبات مورد استفاده در طب ایرانی برای حفظ سلامت لثه و دندان است که اثر آن کاهش رشد باکتریهای مخرب دندان است, مطالعات نشان داده که سماق میتواند رشد و متاستاز سلولهای سرطان سینه را محدود و مرگ آنها را …
دبیر انجمن تحقیقات طب سنتی گفت: انجیر تازه از میوههایی است که حکما آن را بسیار به غذای مطلق نزدیک دانستهاند و این به این مفهوم است که از خوردن آن خون خوب با کیفیت معتدل پدید میآید. محمد علی زارعیان درباره خواص انجیر اظهار داشت: انجیر تازه از …
محمدعلی زارعیان درباره برخی پرهیزهای غذایی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: از عادتهای غلط در زمان گشودن روزه، نوشیدن آب سرد و سایر نوشیدنیهای سرد است. وی افزود: فاصله طولانی میان سحر تا افطار و نیز گرمی هوا باعث میشود تا خونرسانی دستگاه گوارش …
دستیار داروسازی طب سنتی گفت: مصرف روزانه سیب برای برطرف شدن افسردگی، کبد چرب، تقویت قوای بدن و تقویت معده مفید است همچنین از بروز سرطان ریه،کولون و پروستات پیشگیری می کند. محبوبه بزرگی دستیار داروسازی طب سنتی اظهار داشت: در طب سنتی ایران سیب به …
یوسف اصغری؛ مدرس و پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی اظهار داشت؛ بهصورت عمومی مصرف "نمک" برای بدن هر فرد ضروری است اما میزان مصرف آن بستگی به مزاج افراد دارد، مزاج سرد و تر و سرد و خشک نیاز بیشتری به نمک دارند و افراد گرم و تر و گرم و خشک کمتر. افرادی که …
محبوبه بزرگی دستیار تخصصی داروساز سنتی اظهار داشت: میوه "به" در طب ایرانی به سفرجل معروف است و ایران یکی از مراکز رشد این گیاه است. به گفته وی "به" شیرین یک داروی نشاط آور محسوب می شود که دارای اثرات تقویت کننده قلب و مغز بوده و "به" ترش برای تقویت …
سیدجواد علوی اظهار داشت: غذا به 3 دسته لطیف، رقیق و غلیظ تقسیم میشود که غذای لطیف غذایی است که خون رقیق و خوب در بدن تولید میکند و غذای غلیظ در بدن خون غلیظ تولید میکند. به گفته وی غذاهای لطیف غذاییت بالایی دارند که میتوان به گوشت گوسفند و زرده …
مجید انوشیروانی متخصص طب سنتی درباره درمان بیخوابی اظهار کرد: برخی موارد خوردن یک لیوان شیر قبل از خواب به خواب کمک میکند که حکمای طب سنتی این روش برای خواب بهتر را قبول دارند ولی اگر فردی مبتلا به نفخ زیاد و مشکل گوارشی باشد, خوردن شیر باعث تشدید …
دمنوش به برای قلب، معده و اعصاب مفید است و بسیار مناسب برای فصل پاییز و زمستان می باشد. 1- برای تهیه دمنوش به نخست باید” به “رسیده و شیرین ایرانی بخرید. “به “های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره …