اخبار

معرفی مناسبترین تغذیه در فصل بهار از نظر طب سنتی

گروه: طب سنتی
۱۶ اسفند ۱۳۹۷
فصل بهار بهترین و معتدل ترین فصل در میان فصول چهارگانه است. مزاج بهار گرم و تر است و برای دموی مزاجان که دارای طبع گرم و تر هستند، مفید نیست. در فصل زمستان به علت سرما، مواد زاید در بدن منجمد شده و باقی می مانند و در فصل بهار که هوا کم کم گرم می شود، این مواد زائد به تدریج ذوب شده و به حرکت در می آیند. به همین دلیل بیماری های قدیمی قد علم می کنند و اگر عضوی از بدن ضعیف باشد، مواد زائد به آن حمله کرده و در آن تجمع پیدا می کنند. گاهی نیز مواد اضافی به سمت پوست هجوم می آورند تا بلکه از آنجا راهی برای خروج بیابند. به همین دلیل بروز دمل ها و جوشهای پوستی در این فصل شدت می یابد. از مصرف این غذاها بپرهیزید
منبع: نمناک