اخبار

مصرف نوشابه های گاز دار و فست فود ها عامل بوی بد دهان است

گروه: طب سنتی
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵

 

 

یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف غذاهای فست‌فودی، نوشابه‌های گازدار، همبرگر ــ سوسیس و کالباس بسیار به ایجاد بوی بد کمک می‌کند چون این غذاها در معده به‌راحتی هضم نمی‌شود و به‌اصطلاح در معده زیاد می‌ماند و موجب بروز بوی بد دهان می‌شود.

به گزارش تسنیم، مریم مقیمی درباره بوی بد دهان اظهار داشت: مصرف غذاهای بیات، غذاهای کارخانه‌ای، غذاهای غلیظ و دیرهضم موجب بروز بوی دهان می‌شود. به‌گفته وی همچنین مصرف غذاهای فست فودی، همبرگر و سوسیس و کالباس بسیار به ایجاد بوی بد کمک می‌کند چون این غذاها در معده به‌راحتی هضم نمی‌شود و به‌اصطلاح در معده زیاد می‌ماند و موجب بروز بوی بد دهان می‌شود.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف تنقلات بی‌ارزش مانند پفک، چیپس، آب‌میوه‌های صنعتی، زیاد خوردن غذا، باهم‌خوری و برهم‌خوری‌ها نیز از علل دیگر بوی بد دهان است. مقیمی اضافه کرد: برای پیشگیری از بوی بد دهان افراد از مصرف انواع نوشابه‌های گازدار و بدون گاز صنعتی، قهوه، کاکائو، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، آب یخ، غذاهای خمیری مانند ماکارونی، الویه، قارچ و سیب‌زمینی پرهیز جدی داشته باشند.

وی با بیان طرز تهیه یک خمیردندان گیاهی گفت: برای تهیه خمیردندان گیاهی می‌توان گلنار 20 گرم، کندر 15 گرم، سماق 30 گرم و تخم گشنیز 5 گرم، همه را نرم بکوبند یا آسیب کنند، مسواک را خیس کنند و به پودر آغشته کنند و مسواک بزنند. این متخصص طب سنتی افزود: مالیدن مخلوط عسل و نمک و سرکه ماهی حداقل سه الی چهار بار بر دندان‌ها باعث سفید شدن دندان‌ها، بهبود آفت دهان، پاکسازی چرک از لثه و روئیدن گوشت جدید بر لثه می‌شود.

مقیمی خاطرنشان کرد: افراد از مصرف مواد غذایی شیرین قنادی مثل نان خامه‌ای و در مجموع شیرینی زیاد بپرهیزند چرا که عاملی برای بوی بدن دهان است و به  دندان‌ها آسیب جدی وارد می‌کند .

منبع: سلامانه ۱۸ اردیبهشت ۹۵