اخبار

افزایش تعداد سلامتکده های طب سنتی در کشور

گروه: طب سنتی
۱۵ دی ۱۳۹۴

 

قطعاً از احداث کلینیک های معنویت درمانی حمایت می کنیم

 

محمود خدادوست، معاون طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، در پاسخ به اینکه آیا در حاشیه سلامت‌کده‌های طب سنتی در کشور، کلینیک‌های معنویت‌درمانی نیز احداث خواهد شد؟، گفت: بله نخستین کلینیک معنویت درمانی در شیراز را‌ه‌اندازی خواهد شد و ما قطعاً از احداث این کلینیک‌ها حمایت خواهیم کرد.

تعداد سلامتکده‌های طب سنتی در کشور به 40 عدد خواهد رسید

وی همچنین، به فعالیت سلامتکده‌های طب سنتی در کشور اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون 20 سلامتکده طب سنتی تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور در حال فعالیت هستند و بناست 20 سلامتکده طب سنتی دیگر نیز به دستور وزیر بهداشت در کشور احداث شود.خدادوست با بیان اینکه اعتبار احداث این سلامتکده‌ها از محل اعتبارات وزارت بهداشت تأمین خواهد شد، گفت: با این احتساب تعداد سلامتکده طب سنتی در کشور به 40 سلامتکده خواهد رسید.

توجه به مباحث سبک زندگی در سلامتکده طب سنتی

معاون طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی اظهار کرد: یکی از این سلامتکده‌ها در شیراز احداث خواهد شد و بنای آن حداقل 1600 متر مربع با معماری سنتی و ایرانی ـ اسلامی احداث می‌شود.وی ادامه داد: همچنین، در این سلامتکده فضاهای فرح‌بخش نیز درنظر گرفته شده است تا کسانی که به این سلامتکده مراجعه می‌کنند تنها بیماران نباشند بلکه افراد سالم نیز هم برای اصلاح مزاج و هم سبک زندگی خود به این سلامتکده‌ها مراجعه کنند.

 

 

منبع: ایکنا، 5 دی 1394