اخبار

مصرف آب بعد از خوردن هندوانه و خربزه مضر است

گروه: طب سنتی
۳۱ خرداد ۱۳۹۹
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, خربزه و هندوانه از میوه‌های فصل تابستان هستند، ولی باید هنگام مصرف این میوه‌ها تدابیری را رعایت کرد. باید دانست که هندوانه دارای طبیعت سرد و تر و خربزه طبیعت گرم و تر است، بنابراین هندوانه برای سردمزاجان مضر است و موجب بروز مشکلاتی می‌شود. خواص هندوانه ــ هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا, خون و تسکین تشنگی می‌شود. ــ مصرف هندوانه موجب تولید خون رقیق و بلغم شیرین می‌شود و بسیار رطوبت‌بخش است. ــ رطوبت بدن را زیاد می‌کند و ادرارآور است. ــ خوردن هندوانه بلافاصله بعد از غذا مضر است. ــ مصرف ناشتای هندوانه به‌خصوص در هوای گرم و تشنگی زیاد مضر است. ــ مصلح هندوانه عسل است. در این باره علی اصل متخصص طب سنتی معتقد است: مصرف آن بدون مصلح در سردمزاجان موجب ضعف نیروی جنسی و درد مفاصل می‌شود. خواص خربزه (بِطیخ) ــ مصرف خربزه سبب افزایش رطوبت مغز و بدن می‌شود. ــ چاق‌کننده بوده، باعث افزایش شیر، عرق و ادرار می‌شود. ــ مصرف آن در گرم‌مزاجان به‌خصوص در مناطق گرم مضر است. ــ باید از مصرف خربزه هنگام گرسنگی و ناشتا اجتناب کرد. ــ مصرف خربزه بلافاصله بعد از غذا مضر است. ــ مصرف آب بعد از خوردن خربزه مضر است. انتهای پیام/1*
منبع: تسنیم