مقالات

گروه: تغذیه
۷ دی ۱۳۹۶

1-  شربت سکنجبین سفرجلی و لیمویی 2-   شربت لیمو 3-   شربت مارچوبه 4-   شربت زرشک 5-   شربت انار و نعنا 6-   مربای تمر هندی 7-   افشره انبه 8-   مواد غذایی ترش و شور مخصوصا برای کسانی که بر اثرات رطوبت لزج …

گروه: تغذیه
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵

   محققان ادعا می‌کنند که شاید یک قدم دیگر به ساخت قرص ضدپیری نزدیک شده باشند و همه این موفقیت هم مرهون یک مولکول پروتئینی کوچک است.    براساس گزارش این تیم تحقیقاتی، قرصی که بتواند پروتئین GSK-3 را محدود کند، خواهد توانست به طول …

گروه: تغذیه
۱ اسفند ۱۳۹۴

                               برای برخی از افراد، گیاهخوار شدن یا کاهش میزان دریافت گوشت، تا اندازه‌ای به معنای جدایی از خانواده، دوستان و همسالان است. به‌ندرت …

گروه: تغذیه
۲۹ بهمن ۱۳۹۴

    به گزارش روی خط رسانه های خبرگزاری برنا، مصرف همزمان برخی موارد با هم  باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری کرده، مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکه های پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته …

گروه: تغذیه
۲۷ بهمن ۱۳۹۴

  یک بررسی بزرگ در اسپانیا نشان می‌دهد مادرانی که در طول بارداری سه وعده بزرگ ماهی در هفته می‌خورند، ممکن است به رشد مغزی کودکانشان در سال‌های آینده سود برسانند. به گزارش رویترز پژوهشگران در این بررسی حدود 2000 جفت مادر و …

گروه: تغذیه
۲۷ بهمن ۱۳۹۴

  یک پژوهش جدید نشان می‌دهد افرادی که هر روز از نوشیدنی‌های شیرین‌شده استفاده می‌کنند، با مرور زمان با احتمال تجمع چربی بیشتری در ناحیه شکمی خود مواجه هستند. به گزارش هلث‌دی نیوز در این بررسی که بیش از 1000 فرد بالغ در …

گروه: تغذیه
۲۷ بهمن ۱۳۹۴

    گرچه باور رایج این است که خوردن صبحانه باعث لاغر نگهداشتن افراد می‌شود، یک بررسی جدید نتیجه‌ای مخالف به دست می‌دهد. به نوشته بی‌بی‌سی باور رایج این بوده است که صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی روز است- شروع خوبی …

گروه: تغذیه
۲۴ بهمن ۱۳۹۴

                 محققان دانشگاه ساوتامپتون بریتانیا در بررسی‌های اخیر خود دریافتند نوشیدن روزانه قهوه با کاهش خطر ابتلا به سیروز کبدی مرتبط است و نوشیدن دو فنجان قهوه بیشتر در یک روز تقریبا خطر مرگ ناشی …

گروه: تغذیه
۱۷ بهمن ۱۳۹۴

                   ویتامین C یا اسید آسکوربیک یک ویتامین محلول در آب است که از سال‌های پیش به خاطر خواصش در تقویت دستگاه ایمنی مورد توجه بوده است.        ازآنجایی‌که ویتامین C در بدن ساخته نمی‌شود، …