مقالات

گروه: طب سنتی
۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

  دکتر محمد پناهی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه البرز، گفت: افزایش مقدار مصرف غذا در زمستان به این دلیل می‌افتد که بدن ما در هوای سرد زمستانی، انرژی بیشتری برای تامین حرارت بدن و مقابله با سرما نیاز دارد …

گروه: طب سنتی
۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

  به گزارش ذاکرنیوز ، مجید انوشیروانی درباره فشار خون اظهار داشت: برخلاف تصور عمومی، فقط خوراکی‌های شور نیستند که می‌توانند فشار خون را بالا ببرند. به گفته وی کسانی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیاده‌روی در مصرف …

گروه: طب سنتی
۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

  به گزارش تسنیم، سید جواد علوی درباره برخی نکات سلامتی‌بخش اظهار داشت: از دیدگاه طب سنتی افراد با رعایت نکات خیلی ساده می‌توانند سلامت خود را حفظ کنند. به‌گفته وی افراد اگر می‌خواهند قلبی سالم با ضربانی منظم داشته باشند، نوشیدن …

گروه: طب سنتی
۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

  به گزارش قدس آنلاین به نقل از برنا ، در مکتب طب سنتی ایران مصرف برخی از موادغذایی علاوه بر داشتن مواد مفید و مورد نیاز بدن به جذب بهتر سلولی کمک کرده و به مرور موجب افزایش وزن در افراد لاغر می‌شود. در فهرست این غذاها شیربرنج، حلیم، …

گروه: طب سنتی
۲۵ فروردین ۱۳۹۵

  به گزارش تسنیم، به گفته وی براساس برآورد جمعیت شناسی در پایان چشم انداز 20 ساله به 7/14 درصد جمعیت کشور می‌رسد. تغذیه یکی از مهم‌ترین عوامل سلامت در دوره سالمندی است. وضعیت تغذیه‌ای بد سبب افزایش بستری شدن در بیمارستان، عوارض، مرگ و …

گروه: طب سنتی
۲۲ فروردین ۱۳۹۵

  تخصص طب سنتی با اشاره به خواص درمانی زنجبیل گفت: این ماده غذایی ملین طبع، بازکننده عروق و گرفتگی‌های کبد است. زنجبیل یک ادویه شناخته شده در طول تاریخ و ریشه یک درخت است که طبیعت گرم و خشک دارد؛ معمولاً در طبیعت گیاهان را به درجه یک تا چهار …

گروه: طب سنتی
۱۹ فروردین ۱۳۹۵

  مسئول سلامت کده طب سنتی البرز گفت: صمغ کندر فرآورده گیاهی است که در عطر و خوشبوکننده‌ها نیز به کار می‌رود و هزاران سال است که این صمغ در طب نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رودان نیوز، به نقل از راه دانا؛ …

گروه: طب سنتی
۱۸ فروردین ۱۳۹۵

  یک متخصص طب سنتی گفت: در حوزه درمان هم به‌طور طبیعی گرایش ما در طب اسلامی ایرانی به‌سمت درمان‌های گیاهی است و حتی الامکان از داروهای شیمیایی استفاده زیادی نخواهد شد. به گزارش تسنیم, سیدسعید اسماعیلی درباره طب سنتی اظهار داشت: …

گروه: طب سنتی
۱۷ فروردین ۱۳۹۵

  ناصر رضایی پور درباره شیر بادام اظهار داشت: شیر بادام، معجون شفابخش است که از بادام و آب و عسل تهیه می‌شود. به گفته وی 10 عدد مغز بادام درختی خام را در آب در حال جوش بریزید و پس از یک جوش‌خوردن،‌ از روی حرارت بردارید. حدود 30 ثانیه صبر …