مقالات
مصرف میوه قبل و بعد از غذا (تقدیم الفواکه و تاخیرها علی الطعام)
کتاب فوق کتابی کوتاه و مفید و کاربردی در زمینه تغذیه است که موضوع آن زمان صحیح مصرف میوه ها با توجه به زمان تغذیه است، چرا که یکی از ارکان حفظ سلامتی تغذیه است و از مواردی که بسیار در هضم صحیح غذاها موثر است درست مصرف کردن میوه هاست. اهمیت درست مصرف کردن میوه ها در این است که میوه های مختلف اگر به درستی مصرف نشوند معمولا اثرات گوارشی نامطلوبی دارند مثلا مصرف میوه های ترش در زمان گرسنگی می تواند ایجاد یبوست کند، مصرف میوه های آبدار در وعده ناشتا به سردی معده می انجامد.
در قسمتی از کتاب چنین می خوانیم: «زردآلو حرارت معده را کاملا خاموش می کند و اگر به روی غذا خورده شود باعث ترشیدگی عام گردد و از این رو بایسته است که بعد از غذا خورده نشود مگر در هنگام التهاب معده.
سیب باعث ایجاد نفخ است و در معده مواد لزج و بلغم فراوان گرد می آورد و از این رو باید قبل از غذا خورده نشود مگر به میزان بسیار کم، زیرا که کم آن باعث تقویت دهانه معده و قلب است.»
مولف: محمد بن زکریای رازی
مترجم: دکتر احسان مقدس
قیمت: 3000 تومان
برای تهیه این کتاب با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید:
02188969071
02188969052
09124859826
ارسال برای شهرستانها مقدور است.