مقالات
10 کلمه حرف حساب از گندم و حبوبات
1. گندم بهترين دانه غذایی است چرا که بیشترین مشاكلت را با طبيعت انسان دارد.
2. گندم حرارتی مشابه حرارت انسان در بدن تولید می کند و به همین دلیل مداومت بر آن اختلال مزاجی ایجاد نمی کند
3. همه حبوبات از جمله گندم با خيسانيدن در آب سردی و تری شان افزایش می یابد.
4. همه حبوبات با شستن توسط آب حرارتشان کاهش می یابد.
5. همه حبوبات با افزودن نمك، خوشمزه شده و هضمشان تسهیل می گردد. (لزومی ندارد نمک را وارد غذا کنید؛ حبوبات را به جای آب، در آب نمک بخیسانید و بعد آبش را دور بریزید)
6. نانی که خميرمايه، داشته باشد هم هضم راحت تری دارد و هم احتمال بروز بیماریهای انسدادی با آن کاهش می یابد.
7. همه حبوبات با بو دادن، خشكی شان افزوده شده و هضمشان سخت تر می شود ولی ایجاد نفخ و ريح کمتری می کنند.
8. همه حبوبات با آرد شدن سرعت هضم و جذبشان افزایش می یابد.
9. گندم بهترین طعام برای افراد سالم است و غذائیت بالایی دارد.
10. نان گندم از غذاهای چاق کننده است.
مطالب بیشتر در کانال هنر سالم زیستن:
https://telegram.me/joinchat/BpcbgzwFB3O6SyfyejbP7Q