مقالات

کتاب سردرد و تغذیه

۲۳ دی ۱۳۹۴

 

سردرد از ناراحت کننده ترین دردهایی است که افراد زیادی در طول روز آن را تجربه می کنند.

تغذیه از مهمترین عللی است که در تخفیف و تشدید سردرد نقش بسزایی دارد. بررسی ها نشان داده است که بعضی از رژیمهای غذایی و عادات غلط غذایی در بروز این شکایت شایع نقش قابل توجهی دارند.

این کتاب سعی کرده تا در قالب شش فصل موضوع سردردهای میگرنی را مورد بررسی قرار دهد و در طی این شش فصل به عوامل احساسی و روانی و عوامل تغذیه ای بروز میگرن بپردازد و از همین مسیر نیز به معرفی خوراکیهای موثر در درمان نیز بپردازد از جمله آبمیوه های تسکین دهنده سردرد و نیز جوشانده های گیاهی موثر در کنترل سردرد.



مطالعه این کتاب را به عموم افراد به ویژه افراد مبتلا و نیز درمانگران توصیه می نماییم.

 

سفارش: 88969052-02188969071



کانال هنر سالم زیستن به سبک ایرانی:

https://telegram.me/joinchat/BpcbgzwFB3O6SyfyejbP7Q

 

 

منبع: دانلود
مولف: دکتر آن رد فیرن