مقالات

نکاتی پیرامون بیماریهاى دستگاه ادرارى- تناسلى (6)

۱۱ آبان ۱۳۹۴

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

 

ورم كلیه

مرحوم دکتر عبدالله احمدیه

 

در عارضه ورم حاد كلیه موارد زیر را باید مد نظر قرار داد:

- درمان و رفع علت اصلى بیمارى

- درمان كلیه هاى بیمار

- تحریك و به كار واداشتن بقیه اندام ها (روده ها و ..)

 

بروز ورم كلیه نه تنها مى تواند ناشى از عفونت خود آن باشد، بلكه سایر امراض عفونى مانند دیفترى، حصبه، تعفّن روده ها، ورم قولون، ورم حلق و بینى و دندانها و غیره هم مى توانند موجب آن گردند. سیفیلیس ارثى، سل و نیز سرماخوردگى هم از دیگر عوامل هستند. بنابراین در درجه نخست باید به درمان این بیماریها پرداخت.

 

در مداوا به موارد زیر مى باید توجه نمود:

1- بهداشت

2- فیزیوتراپى

3- پرهیز

 

حتى الامكان باید خیلى كم به تجویز دارو پرداخت، زیرا در اینجا اغلب مدرات زیانشان بیش از سودشان مى باشد. به روش گذشتگان داروهائى نظیر دمكرده گیلاس، كاكل ذرت، سوپ پیاز، آب انگور تازه تخمیر نشده، مى توانند مفید واقع گردند.

براى حفظ بهداشت باید بیمار در جاى گرم بخوابد. در ناحیه قطن با بادكش ایجاد تحریك نمایند و یا از بیمار خون بگیرند. استفاده از حمام 38 درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه مفید است، به شرطى كه بعد از استحمام بیمار از ابتلاء به سرماخوردگى كاملا حفظ شود.

براى رعایت پرهیز ابتداء باید از نیم تا سه ربع لیتر آب قند رقیق در روز به بیمار نوشانید. بعد از 48 ساعت ماء الشعیر و سبزى جوشانده بدون نمك و كمى شیر و به هنگام شدت بیمارى كلیه، به مدت شش تا هفت روز، روزى یك تا یك و نیم لیتر شیر به بیمار داد.

در نوجوانان كه در حال رشد و نمو هستند نمى توان برنامه پرهیز را همانند بزرگسالان به كار برد و نمى توان خوراك آنان را براى مدتى منحصر به شیر كرد چون مانع رشد و موجب اختلال در بدن آنان مى گردد. لذا تا قبل از آنكه آلبومینورى برطرف شود باید خوراكهاى دیگرى نظیر میوه خام یا پخته به آنها داد. از میوه هاى مانده و كنسرو و خشك شده باید احتراز نمود.

مى توان همچنین از پوره سیب زمینى، ماست لور تازه، آب برنج پخته، هویج و مانند آن استفاده كرد. وقتى آلبومین برطرف شد و یا اندك اثرى از آن باقى مانده بود مى توان گوشتى كه به خوبى پخته شده باشد و نمك به خوراك آنان افزود. در این حال چنانچه دوباره آلبومین پیدا شد باید به ترك گوشت و نمك پرداخت تا بهبود كامل حاصل گردد. معالجات باید با تحریكات جلدى و روده اى نیز همراه باشد. از راه روده توسط مسهل ها و تنقیه ها و از راه پوست با مالش الكل و استات دامونیاك 2 تا 3 گرم و پوشاندن بدن ...

 

 

درمان ورم كلیه به روش اینجانب

 

به نظر نگارنده خیار چنبر و آب كاسنى بهترین داروهائى هستند كه براى تسكین اورام حار و حاد مجارى ادرار مى توان یافت. چنانچه آب خیار چنبر یا شیره مغز آن را با آب كاسنى به بیمار دهند خیلى زود ورم را مى خواباند. به واسطه وجود مواد عامله مخصوص در آن، در اندك مدت نسج كلیه را مرمت و اصلاح نموده و به زودى به حالت عادى بازمى گرداند كه كاملا قابل توجه و شگفتى آور است.

همكاران گرامى و محترم و پژوهشگران ارجمند اگر مدت ده تا پانزده روز بدین دستور رفتار نمایند، و در عرض این مدت یكى دو بار ادرار بیمار را آزمایش كنند، خواهند دید كه به سرعت نسوج كلیوى، خون و چرك رو به كاهش گذارده و در مدتى كه هیچ انتظار آن را نداشته اند كلیه بیمار سالم و به حال طبیعى باز خواهد گشت.

تاكنون اینجانب در جامعه پزشكى تنها طبیبى بوده ام كه به كشف این سرّ توفیق یافته ام. این آزمایش را كرارا نموده ام و تأكید مى كنم كه در رفع خرابى كلیه، هیچ داروئى با این داروى طبیعى و بى زیان برابرى نمى كند. این با پژوهشگران است كه به بررسى و تحقیق بیشتر در این زمینه بپردازند. چه خوبست در یك جا ننشینیم و فقط چشم به نتیجه كاوش بیگانگان ندوزیم.

 

 

منبع: راز درمان (رساله اى در پزشکى سنتى و گیاه درمانى)، ج 1