مقالات

غذاهای خوب برای معده های بد

۲ شهریور ۱۳۹۴

در این کتاب در رابطه با نقش عادات غذایی در پیشگیری و درمان بسیاری از نارسایی های دستگاه گوارش، غدد مترشحه گوارشی، کیسه صفرا، جگر و لوزالمعده صحبت شده است. در حقیقت هدف کتاب این است که عوامل اختصاصی سلامت گوارش را که برای ما ناشتاخته است، از یکدیگر متمایز کنیم. همچنین این کتاب به شما کمک می کند واقیعتها را از اوهام جدا کنید.

هدف کتاب این است که به این سوالات جواب دهد که «رژیم مطلوب چگونه است؟» «روزانه به چه نیاز داریم؟» «کالری، کربوهیدرات، پروتئین، چربی، ویتامینهای ضروری و مواد معدنی لازم در رژیم غذایی ما باید به چه اندازه باشد؟»

کتاب علاوه بر سوالات فوق به بیان رژیمهای مناسب در بیماریهای گوارشی مختلف پرداخته است از جمله رژیمهای مناسب در بیماران مبتلا به رفلاکس، رژیمهای مناسب در زخمهای گوارشی، رژیمهای مناسب در سندرم روده تحریک پذیر، رژیمهای مناسب در اختلالات لوزالمعده، رژیمهای مناسب در یبوست و اسهال، رژیمهای مناسب در التهاب روده ها و .... در مجموع کتاب منبعی مفید برای مطالعه جهت عموم افراد و همچنین درمانگرانی است که در پی تجویز رژیمهای مناسب جهت افراد مختلف می باشند.

در قسمتی از کتاب می خوانیم: «پروتئین ها همه آمفوتر هستند. آنها اسیدها و بازها را خنثی می کنند. از طرف دیگر فرآورده ی هضم پروتئین ها مینواسیدها هستند که معده را تحریک کرده، سبب ترشح آن می شوند. غذاهایی مانند ماهی، مرغ، گوساله و سفیده تخم مرغ غذاهایی با پروتئین بالا هستند. پروتئین ها و مواد لبنی بیشترین اسید و نشاسته و قند و فراورده های چرب کمترین اسید را تولید می کنند.»

نویسنده: هنری دی جانوویتز

مترجم: دکتر اعظم طاری، مریم طاری

قیمت: 5950 تومان

برای تهیه این کتاب با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید:

02188969071
02188969052
09124859826

ارسال برای شهرستانها مقدور است.