مقالات
تغذیه در طب ایرانی اسلامی
کتاب تغذیه در طب ایرانی-اسلامی به یقین از پرفروش ترین کتابهای موجود در زمینه طب سنتی است که بیش از 50 نوبت چاپ شده است. کتاب چندین نوبت توسط مولفین مورد بازبینی قرار گرفته است و نسبت به چاپهای اول تغییرات بسیاری کرده است و اطلاعات حاصل از پژوهشهای جدید مولفین و نیز تجربیات جدید آنها به کتاب اضافه شده است.
ابتدای کتاب به صورت مختصر به اصول طب سنتی و شناخت مزاج پرداخته است و بعد از بیان کلیاتی چنین به سراغ موضوع اصلی کتاب یعنی بحث تغذیه پرداخته شده است. بعد از بیان کلیات به بیان مزاج غذاهای مختلف (لبنیات، ریشه های خوراکی، بذرها، صیفی جات، سبزیها، حبوبات، میو ها، گوشتها، ادویه ها و دمنوشها، آجیلها) پرداخته شده است، سپس در فصلی جداگانه به اثرات غذاها و نوشیدنیهای صنعتی و کنسروی و امثالهم پرداخته است، در ادامه به آداب کلی تغذیه و نیز اصول تغذیه در مزاجهای مختلف و سنین متفاوت بیان گردیده است.
بعد از بیان مطالب فوق کتاب به سراغ معرفی غذاهای مفید در بیماریهای مختلف مثل بیماریهای کودکان رفته است و با بیان تعدادی از بیماریها غذاهایی مناسب جهت بهبود این بیماریها بیان کرده است. بعد از این فصل کتاب در هفت بخش به دستور تهیه خوراکیهای مختلف اشاره کرده است؛ مثلا دستور تهیه انواع پلوها، دستور تهیه انواع خورش و خوراک، دستور تهیه انواع آشها و سوپها، دستور تهیه سالادها و سس های سالم، دستور تهیه نوشیدنیهای مناسب برای مزاجهای مختلف و امثالهم.
مولف: دکتر غلامرضا کردافشاری، دکتر حوریه محمدکناری، دکتر سید سعید اسماعیلی، دکتر مریم مقیمی
قیمت: 8000 تومان
برای تهیه این کتاب با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید:
02188969071
02188969052
09124859826
ارسال برای شهرستانها مقدور است.