مقالات

خوراکهای بومی ایران

۲۲ مهر ۱۳۹۴

کتاب خوراکهای بومی کتابی است بی نظیر در زمینه معرفی غذاهای ایرانی که در آن بیش از 1000 غذای بومی ایرانی به تفکیک استانها معرفی شده است و مواد لازم برای پخت و روش پخت آنها توضیح داده شده است. از همه مهمتر اینکه در زیر تمام غذاهای معرفی شده نظر متخصصین تغذیه درباره غذای معرفی شده بیان شده است. کتاب حاصل زحمات دوساله جمعی از کارشناسان تغذیه است که از استانهای مختلف گرد آمده اند و یافته های خود را در این کتاب ارائه داده اند.

به تعبیری می توان گفت این کتاب در مدخل هر استان تک نگارهایی درباره غذاهای بومی آن استان ارائه نموده است. قسمتی از کتاب:

«نام غذا: آش اماج

برنج: نصف پیمانه

عدس ولپه: هر کدام یک پیمانه

آرد: 250 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

روغن: 4 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

روش پخت: ابتدا پیاز را در روغن تفت می دهیم و عدس و لپه ...

و اما چند نکته:

تفت دادن پیاز باید با روغن کم و حرارت ملایم باشد.

جهت جلوگیری از ایجاد نفخ ...

نظر متخصصین تغذیه:

این غذا به علت وجود حبوبات و غلات، اسیدآمینه های ضروری بدن را بدون نیاز به پروتئین حیوانی فراهم می کند و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است. به علت استفاده از ....»

 

به کوشش : دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

 

قیمت : 40،000 تومان

 

برای تهیه این کتاب با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید:

02188969071
02188969052

ارسال برای شهرستانها مقدور است.