اخبار

گروه: سلامت
۵ شهریور ۱۳۹۷

    سلامت آنلاین- به گفته یک پزشک و متخصص طب سنتی، اگر مواد زائد باقی مانده در روده‌ها بموقع و بدرستی دفع نشود، سموم ناشی از آن، از طریق روده‌ها به سمت مغز راهی شده و سبب وخامت حال یا بروز سردردهای مکرر …

گروه: سلامت
۳۰ تیر ۱۳۹۷

سلامت آنلاین- یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص برخی مواد غذایی مناسب برای درمان یبوست گفت: بیماران مبتلا به یبوست، برای کاهش عوارض دارویی باید مصرف مداوم و زیاد از داروهای ملین و مسهل را کنار بگذارند تا دچار کاهش تاثیر دارو و بروز عوارض دارویی …

گروه: سلامت
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره توت اظهار داشت: در ایران توت سفید در فصل بهار به‌صورت تازه مصرف می‌شود و برای بقیه مواقع سال، از نوع خشک آن استفاده می‌شود. همچنین در برخی مناطق از توت سفید شیره و رب نیز تهیه …

گروه: سلامت
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, حسین رضایی زاده درباره رفع خستگی و ضعف اظهار داشت: افسردگی، خستگی، دلهره، ترس, اضطراب، عصبانیت، بی حوصلگی،کسالت، سنگینی، بی قراری، عدم نشاط و بی‎حالی واژگانی هستند که از افراد چه جوان و چه پیر شنیده …

گروه: سلامت
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, محسن ناصری درباره فعالیت بدنی اظهار داشت: قبل از غذا خوردن افراد باید حرکت داشته باشند, اما باید بدانند که حرکت بعد از غذا مناسب نیست. حرکت و فعالیت قبل از غذا اشتها را برمی‌انگیزد رئیس مرکز …

گروه: سلامت
۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره آب اظهار کرد: مهمترین کار آب در بدن رقیق کردن عصاره غذا (کیموس معدی یا کشک‌آب گوارشی) و در نهایت جذب راحت آن از طریق عروق مزانتریک یا ماساریقا از روده‌ها به‌سمت کبد …

گروه: سلامت
۱۳ فروردین ۱۳۹۷

  یوسف اصغری در گفت‌و‌گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، درباره حجامت اظهار داشت: در بحث حجامت روایات زیادی وجود دارد، ولی به صورت کلی روایات به دو دسته حجامت پیشگیرانه یا حجامت‌ها برای درمان تقسیم می‌شود. وی افزود: حجامت از …

گروه: سلامت
۱۲ فروردین ۱۳۹۷

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشکده طب سنتی دکتر مهدیه السادات افتخار افضلی افزود: بهترین رژیم غذایی در فصل بهار برای تقویت سیستم ایمنی و قوای جسمی کودکان، خوردن سوپ جو، چلو گشنیز با گوشت جوجه خروس (به جای گوشت قرمز) و مصرف میوه و سبزیجات …

گروه: سلامت
۸ فروردین ۱۳۹۷

سلامت آنلاین- به گفته یک متخصص طب سنتی، استشمام رایحه شکوفه‌ها و گل‌ها در فصل بهار می‌تواند به میزان زیادی از هیجانات و التهاباتی چون خشم، عصبانیت، زودرنجی و حتی شادی‌های ناگهانی که سبب بروز تنش‌های عصبی و مشکلات روحی می‌شود، …