اخبار
پربینندهترین اخبار مهمترین اخبار خواص روغن بابونه و بنفشه از منظر طب سنتی یک کارشناس طب سنتی خواص روغن بابونه و بنفشه از منظر طب سنتی را تشریح کرد. ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹ اجتماعی پزشکی طب سنتی به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, سید جواد علوی …
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، استفاده از عسل چه خاصیت هایی برای بدن به همراه دارد عسل در چه زمینه هایی برای بدن مفید است ؟متخصصین طب سنتی چه استفاده های درمانی از عسل می کنند؟ بهترین نوع عسل از نظر آن ها چه ویژگی هایی دارد؟ طبع عسل چگونه است …
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ برای پُر و چاق شدن صورت میتوانیم از این دستورالعملها استفاده کنیم: 1. مصرف عرق یونجه با شکر یک فنجان قبل از نهار و شام حتماً با شکر 2. ماساژ روغن «زفت» روی گونهها و اندام لاغر 3. ماساژ اندام لاغر …
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، گیلاس منبع عظیمی از انواع ویتامینها و مواد عالی است که در طب سنتی کاربرد زیادی دارد، این میوه دارای طبع سرد وتر و حاوی آب، پروتئین، فیبر، چربی، قند، آهن، کلسیم و گوگرد است. یک فنجان گیلاس حاوی 90 کالری و …
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "نیسان" ماه هشتم از ماههای رومى است که از بیست و سوم فروردین شروع میشود و تا 30 روز ادامه دارد بنابراین قسمت عمده ماه نیسان، مقارن اردیبهشت ماه است و کمى از آن در آخر ماه فروردین قرار دارد. خداوند در …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره گیاهان دارویی اظهار داشت: حتماً میدانید که هرکس با توجه به مزاجش باید از گیاهان دارویی استفاده کند. بهگفته وی همچنین نحوه مصرف گیاهان دارویی برای همه افراد یکسان نیست, بهتر است برای …
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره گیاه بومادران اظهار داشت: بومادران دارای مزاج گرم و خشک است. بهگفته وی دو گونه بومادران زرد و بومادران سفید در ایران بیشتر دیده میشود. نوع سفید آن بیشتر خاصیت دارویی دارد و بومادران زرد …
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، پیشنهاد می کنیم از مصرف ریواس در غذاهایتان غافل نشوید و این سبزی پرخاصیت را در وعده های غذایی تان بگنجانید ریواس ویتامین ها و املاح معدنی مختلفی برای بدن اطفال در خود جای داده است و می تواند بیماری هایی مانند …
پربینندهترین اخبار مهمترین اخبار فهرست غذاهایی با طبع گرم و سرد خبرگزاری تسنیم: اگر پنیر می خورید حتما با گردو خورده شود، اگر ماست و دوغ می خورید حتما با یک قاشق چایخوری زنیان خورده شود، اگر ماهی می خورید با خرما خورده شود، اگر برنج می خورید با …