اخبار

گروه: طب سنتی
۴ مرداد ۱۳۹۸

به گزارش گروه "رسانه‌های دیگر" خبرگزاری تسنیم، سبک زندگی افراد در فصول مختلف متفاوت است و غذاهایی که فرد در فصول مختلف می‌خورد باید متفاوت باشد وگرنه بیمار خواهد شد. حتی حالت خواب و میزان فعالیت‌های بدنی و... نیز باید تفاوت داشته باشد. کاهش بوی بد …

گروه: طب سنتی
۳ مرداد ۱۳۹۸

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, زالو درمانی یکی از روش‌های درمانی در طب سنتی است که ایرانیان جزء اولین افرادی هستند که از زالو درمانی به عنوان یک روش درمانی در درمان بیماری‌ها به کار بردند. حدود 1700 گونه زالو وجود دارد که فقط 50 نوع آن طبی …

گروه: طب سنتی
۳۱ تیر ۱۳۹۸

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، گیلاس منبع عظیمی از انواع ویتامین‌ها و مواد عالی است که در طب سنتی کاربرد زیادی دارد، این میوه دارای طبع سرد و‌تر و حاوی آب، پروتئین، فیبر، چربی، قند، آهن، کلسیم و گوگرد است. یک فنجان گیلاس حاوی 90 کالری و …

گروه: طب سنتی
۳۰ تیر ۱۳۹۸

به گزارش گروه "رسانه‌ها" خبرگزاری تسنیم، سماق یکی از 35 گونه گیاهی گل‌دار است که بیشتر در مناطق نیمه گرمسیری و معتدل می‌روید و جزو 10 آنتی اکسیدان گیاهی برتر محسوب می‌شود. به گزارش ایرنا به نقل از ساینس، ایران و به طور کلی خاورمیانه و کشورهای حاشیه …

گروه: طب سنتی
۲۹ تیر ۱۳۹۸

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، سماق یکی از ادویه ها و طعم دهنده هایی است که افراد بسیاری با شنیدن نام آن به یاد کباب می افتند.در این مطلب قصد داریم شما را با خواص اعجاب انگیز این ادویه آشنا نماییم.تحقیقات محققان نشان می دهد سماق دارای خواص ضد …

گروه: طب سنتی
۱۹ تیر ۱۳۹۸

سید جواد علوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا» درباره دلایل ایجاد کبد چرب اظهار کرد: افراد از مصرف غذاهای خیلی چرب در فصل سرما بپرهیزند زیرا مصرف غذاهای چرب یا شیرین هیچ تأثیری در گرم شدن بیشتر بدن ندارند. وی افزود: …

گروه: طب سنتی
۲۸ خرداد ۱۳۹۸

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "در چه ظرفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم‌تر باشیم؟" این سؤالی است که بسیاری از خانواده‌ها دارند؛ به‌دلیل اهمیت این مسئله در قالب سلسله‌‌‌‌مطالبی از دکتر "وحید‌ علیان‌نژادی" پژوهشگر و متخصص طب سنتی …

گروه: طب سنتی
۲۵ خرداد ۱۳۹۸

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, یوسف اصغری درباره توت اظهار داشت: در ایران توت سفید در فصل بهار به‌صورت تازه مصرف می‌شود و برای بقیه مواقع سال، از نوع خشک آن استفاده می‌شود. همچنین در برخی مناطق از توت سفید شیره و رب نیز تهیه می‌شود. خواص …

گروه: طب سنتی
۲۴ خرداد ۱۳۹۸

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، نسترن محمدی با اشاره به اینکه شکر سرخ از انواع دیگر طبیعی و مفید شکر است که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی‌پزی و به‌ویژه پخت انواع کیک به‌ویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد، اظهار داشت: ضوابط این ماده …