اخبار

پیشگیری از سرماخوردگی با مصرف دم نوش گل گاوزبان و سنبل الطیب

گروه: طب سنتی
۱۷ مهر ۱۳۹۹
علی علوی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: فصل پاییز دارای طبیعت سرد و خشک است که برای پیشگیری از بیماری ها باید طبیعت بدن را از سردی و خشکی به ضد آن یعنی گرمی و تری پیش ببریم. به گفته وی مصرف دم نوش‌های گیاهی گل گاوزبان، استخدوس، بادرنجبویه و سنبل الطیب برای افراد مفید است چرا که این دم‌نوش‌های گیاهی هم منضج (دارویی که خروج و دفع خلط از بدن را تسهیل کند)خوبی است، هم برای رفع غلظت خون در فصل پاییز مفید است و هم مفرح قلب و اعصاب است. این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: افراد در فصل پاییز از غذاهایی مانند مویز، بادام شیرین، انجیر و گوشت که مصرف آنها روان‌تر شدن حرکت خون در بدن را درپی دارد، استفاده می‌کنند. علوی عنوان کرد: در فصول سرد سال معده قوت بیشتری دارد و هضم غذاها بهتر صورت می‌گیرد؛ در نتیجه می‌توان از غذاهای غلیظ‌تر مانند حلیم و آبگوشت استفاده کرد. وی با بیان اینکه دم نوش‌های گیاهی که طبع گرم دارند موجب قوت بیشتر معده می‌شوند، خاطر نشان کرد: مصرف دم نوش‌های گیاهی طبع گرم از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند، کاهش‌دهنده خستگی و ضعف است و مانع رسوب خون در عمق رگ‌ها می‌شود. کارشناس طب سنتی ادامه داد: باید بدانیم که اگر حرارت درون معده بیشتر باشد، غلظت خون کاهش پیدا کرده و کاهش غلظت خون به سلامت افراد کمک می‌کند و هرچه گردش خون در بدن روان تر باشد، بدن سالم تر است. علوی افزود: فصل پاییز در ایجاد غلظت خون مؤثر است چرا که طبع این فصل سرد و خشک است و خون طبع گرم و تر دارد که این ضدیت به بروز غلظت خون در بدن منجر می‌شود. وی گفت: اگر خون در بدن جریان مناسب داشته باشد اکسیژن به تمامی سلول‌ها می رسد بدن کار طبیعی خود را انجام می‌دهد و مصرف غذاهای سرد و خشک مانند گوشت گاو به افزایش غلظت خون کمک کرده و بدن را با بیماری مواجه می سازد، همچنین دفع فضولات در بدن می تواند بدن را از بروز بیماری‌ها مصون بدارد. انتهای پیام/1
منبع: تسنیم