مقالات

روش زندگی صحیح برای افراد دارای مزاج سرد و تر

۶ بهمن ۱۳۹۶
*حتی المقدور روزانه فقط ۲ وعده غذا میل کنند زیرا توانایی دستگاه گوارش افراد سرد و تر کم است و لازم است حداقل حدود ۱۰_۱۲ ساعت بین دو وعده غذایشان فاصله باشد. اگر در بین وعده های غذایی احساس گرسنگی کردند مقدار کمی میوه مانند سیب،گلابی و به یا سالاد همراه با مقدار مناسب از روغن زیتون و پودر آویشن میل کنند. غذای آنان باید سرشار از پروتئین و فیبر باشد(شامل تخم مرغ، گوشت،میگو،جگر). در زمستان و شب ها در مصرف غذاهای سردی بخش احتیاط کنند. *از مصرف آب،نیم ساعت قبل از غذا تا ۱-۲ ساعت پس از غذا خودداری کنند. *ورزش و فعالیت جسمی منظم برای آنان توصیه میشود.
منبع: کتاب طب سنتی ایران جلد چهاردهم
مولف: دکتر محسن ناصری، دکتر حسین رضایی زاده، دکتر رسول چوپانی، دکتر مجید انوشیروانی