مقالات

روشهای نگهداری غذاها، میوه ها و سبزیها

۲۷ مرداد ۱۳۹۴

کتاب پیش رو کتابی است عمومی و کاربردی برای کسانی که در زمینه پخت و پز و تهیه مواد غذایی در حال فعالیت هستند. کتاب با زبانی ساده و در قالب جملاتی مختصر سعی در رساندن مطالب ضروری در زمینه اصول نگهداری صحیح مواد خوراکی مختلف و اشکال نگهداری آنها نموده است. در این کتاب مطالب چون اصول خشک کردن و منجمد کردن غذا، شیوه نگهداری غلات و پختن حبوبات، روش درست شستن سبزیجات، نکات ضروری پیرامون نگهداری غذاهای آماده و جلوگیری از بروز مسمومیتها، روش کنترل حشرات مختلف، شرایط آشپزخانه بهداشتی و مسائلی از این دست بیان شده است.  

«ساده ترین و کم خرج ترین راه برای گرفتن بوی یخچال استفاده از براده یا خاک زغال بسیار نرم است که آن را در کیسه کوچک پارچه ای یا هر وسیله دارای سوراخهای ریز قرار دهند. بعد از مدتی نیز می توان زغال را عوض کرد یا حرارت داد و مجدد استفاده کرد.»

روشهای نگهداری غذاها، میوه ها و سبزیها

مولف: مهندس شهربانو چتری

قیمت:

برای تهیه این کتاب با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید:

02188969071
02188969052
09124859826

ارسال برای شهرستانها مقدور است.