مقالات

مصلحات و مواد خوراکی

۲۷ مرداد ۱۳۹۴

کتاب مصلحات و مواد خوراکی کتابی است ارزان و کم حجم و پرمنفعت؛ چرا که بسیار مبتلابه است و کسی نیست که نیازمند اطلاعات موجود در این کتاب نباشد. توضیح اینکه در طب قدیم حکما برای هر کدام از خوراکیها به تناسب عملکرد و ترکیبی که داشتند عوارضی مشاهده یا استنباط می کردند و برای رفع این عوارض در کنار خوراکیهای مختلف موادی را اضافه می کردند و آنها را مصلح نام می نهادند. البته مصلحات در ترکیبات دارویی به منظورهای دیگری نیز مورد استفاده قرار می گرفت. با توجه به این توضیحات روشن است که هر انسانی برای حفظ سلامت خود و نگاهداشت خود از عوارض خوراکیهای مختلفی که در طول روز دریافت می کند نیازمند آگاهی از مصلحات مواد خوراکی است.

البته مولف کتاب علاوه بر بیان مصلحات خوراکیهای معمول به صورت کوتاه به بیان مطالبی درباره خوراکیهای پرمصرف و شایع نیز پرداخته است. در مجموع کتاب، کوتاه و کاربردی است.

گوشه ای از متن کتاب:

«خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث طپش قلب، رسوب اسید معده، کم شدن سوی چشم می شود.»

مولف: سپهر برومند

قیمت: 3500 تومان

برای تهیه این کتاب با شماره تلفنهای زیر تماس بگیرید:

02188969071
02188969052
09124859826

ارسال برای شهرستانها مقدور است.